Iegūsti koncentrētu un vienkārši saprotamu informāciju par veselīgiem ikdienas ēšanas paradumiem, kas ilgtermiņā Tev nodrošinās spēcīgu ķermeni, asu prātu un dzīvesprieku.

Notikuma laikā būs iespēja saņemt atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem.

Dalība iespējama klātienē vai arī pieslēdzoties tiešsaistē.

 

Vai 2 stundu laikā var iegūt zināšanas, kas pozitīvi maina dzīvi?

Meistarklase radīs izpratni par uztura ietekmi uz veselību, imunitāti un kopējo enerģiju. Notikums sniegs atbildes uz būtiskiem jautājumiem uztura jomā.

Pats galvenais - iegūsi sistēmu, kā domāt, lemt un rīkoties, lai ar pareizu pieeju ēšanas jautājumam, būtu labā formā un uzlabotu dzīves kvalitāti ilgtermiņā.

 

Meistarklases programma:

Meistarklase sadalīta apakštematos, lai Tev būtu vieglāk strukturēt saņemtās zināšanas un tās pielietot savā ikdienā:

  • sapratīsi kā mikrobioms spēcīgāk par Tavu prātu diktē to, ko jums gribas ēst, un kā šo situāciju mainīt;
  • gūsi atklāsmi par iekaisuma procesiem ķermenī, to saistību ar uzturu un kā iekaisumu nepieļaut vai vismaz mazināt;
  • iegūsi pārskatāmu sistēmu savai ēdienkartei - lai nav jālauza galva par to, ka “tad jau vispār neko nevar ēst!”;
  • uzzināsi par efektīviem ieročiem cīņā ar atkarību no saldumiem, lai uzvarētu!

 

1. Ēdiena ceļš cauri ķermenim. Mikrobioma loma

  • Kā noris barības vielu uzņemšana? Vai es pats vispār lemju, ko ēst? Cik lielā mērā manu izvēli diktē mikrobioms?

2. Veselīga uztura ABC

  • Ko cilvēkam noteikti vajag? Ko var apēst šad un tad? Un ko labāk neēst nekad?

3. Uztura bagātinātāji un vitamīni

  • Vai pietiek tikai ar ēdienu, ja ēd “pareizi”? Dzirdēts, ka Latvijā saules ir par maz un D vitamīns jālieto papildus. Kāda ir minimuma programma? Vai ir kādas īpašas nianses pareizai lietošanai, lai būtu efekts?

4. Gavēšana

  • Kā atšķiras gavēšana no badošanās? Vai tā ir tikai modes lieta vai patiešām fizioloģiska nepieciešamība?

5. Cukura atkarība

  • Kāda ir cukuru ietekme uz ķermeni? Kāds ir šīs atkarības darbības princips un kas ir jādara, lai roka nestieptos pēc saldumiem?

6. Muskuļu masa. Locītavas

  • Zināms, ka, cilvēkam novecojot, mainās muskuļu struktūra un spēks vairs nav tāds, kā jaunībā. Ko šajā ziņā var paveikt ar uzturu, lai būtu labāk? Kā saglabāt elastību, vingrumu un jauneklīgumu?

 

MEISTARKLASI VADĪS

Ansis Gabriels Zauers - Mg. sc. sal.

Uztura speciālists, kurš ikdienā strādā ar pieaugušajiem un bērniem, palīdzot izveidot veselīgus uztura paradumus un sniedzot nepieciešamās zināšanas, lai izprastu to nozīmi ikdienā. Pacientus pieņem “Veselības centrs 4" grupas klīnikā “Anti-Aging Institute”.

Ansis ir arī uzņēmējs – dibinājis uzņēmumu “Valens Nutri”, kas izstrādā un ražo produktus labvēlīgo baktēriju vairošanai cilvēka zarnu traktā, imūnsistēmas stiprināšanai un šķiedrvielu uzņemšanai.

Ansis ieguvis uztura speciālista bakalaura grādu un maģistra grādu uztura zinātnē. Strādā arī kā lektors Rīgas Stradiņa universitātē.

“Es zinu visu, ko ēdu, bet neēdu visu, ko zinu.” — Ansis Gabriels Zauers

 

Notikuma moderators:

Oskars Priede

Ansis Zauers

Uztura speciālists, kurš ikdienā strādā ar pieaugušajiem un bērniem, palīdzot izveidot veselīgus uztura paradumus un sniedzot nepieciešamās zināšanas, lai izprastu to nozīmi ikdienā. Pacientus pieņem “Veselības centrs 4" grupas klīnikā “Anti-Aging Institute”.

Ansis ir arī uzņēmējs – dibinājis uzņēmumu “Valens Nutri”, kas izstrādā un ražo produktus labvēlīgo baktēriju vairošanai cilvēka zarnu traktā, imūnsistēmas stiprināšanai un šķiedrvielu uzņemšanai.

Ansis ieguvis uztura speciālista bakalaura grādu un maģistra grādu uztura zinātnē. Strādā arī kā lektors Rīgas Stradiņa universitātē.

25 EUR